Bandit 240PB Zwart

 1809,00

Categorieën

Beschrijving

Bent u op zoek naar een goede toevoeging van uw alarmsysteem? En wilt u zeker weten dat inbrekers en overvallers uw kostbaarheden niet bereiken? Deze Bandit 240PB mistgenerator is de meest vooruitstrevende mistgenerator die technologisch beschikbaar is. Zijn mist uitstoot vermogen, kwaliteit van de mist, betrouwbaarheid en zuinigheid maken deze mistgenerator tot de beste keuze voor actieve beveiliging.

Bandit 240PB mistgenerator

Dit model 240 PB (240 staat voor het type mistgenerator, P is afgekort voor PC programmeerbare versie en B staat voor Basic) is qua mistmachine hetzelfde als de overige BANDIT 240 – modellen. Alleen de sturende elektronica is anders dan bij de overige BANDIT 240 modellen. Dit model zorgt dat in – en uitgangen, complete gamma functies, een betrouwbare log (1000 gebeurtenissen) en geïntegreerde real-time klok volledig geprogrammeerd worden. Het programmeren wordt via een communication link en PC/ laptop gedaan.

Indien assuradeuren om een opleveringscertificaat vragen, dient u rekening te houden met de VRKI en het installatiedocument Mistgeneratoren. Vooral de artikelen 4.7 en 5.1 zijn van groot belang.  Bandit Mistinstallatie b.v. voldoet uiteraard aan alle gestelde eisen. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u terecht bij de VEB of BORG/ CCV of vrijblijvend contact met ons opnemen.