De bedenker en fabrikant van de Bandit mistmachines, is de afgelopen vier jaar bezig geweest om een nieuwe mistmachines te ontwikkelen. Deze Bandit 320 mistmachine is vergeleken met de bekende Bandit 240DB mistgenerator een stuk kleiner en compacter. Deze mistmachines lenen zich daarom een stuk beter voor plaatsing in woonhuizen. Het stijlvolle design zal zorgen dat hij perfect bij uw interieur past.

“Wat je niet ziet, kun je ook niet stelen!”

Mistbeveiliging is dé manier om inbraken, ramkraken en overvallen te stoppen of te voorkomen. Bandit 320 mistmachines  zijn daarom onmisbaar in uw integrale beveiliging.

Bandit 320, de nieuwe aanwinst voor uw beveiligingssysteem

  • Stofvrij en een onderhoudsvrij design
  • Makkelijk te personaliseren

  • Maximale gebruiksvriendelijkheid

  • Dubbele activatieknop om een valse activatie te vermijden

  • Extra waarschuwingsknop om bedreigende situaties aan te geven

Te personaliseren

Deze mistmachines zijn ideaal voor de consumentenmarkt, omdat hij niet alleen klein van stuk is maar u kunt hem ook volledig naar wens customizen. U kunt allereerst de kleur van de mistmachine bepalen en heeft daarbij de keuze uit antraciet, beige, grijs en wit. Daarnaast kunt u een frontje uitkiezen die in allerlei kleuren en patronen beschikbaar zijn. Deze zijn middels een kliksysteem gemakkelijk te verwisselen, zo heeft u voor elk interieur en elke ruimte een bijpassende mistmachine.

Waar de 240DB vooral wordt toegepast in grote ruimtes, excelleert de Bandit 320 mistmachine in kleine ruimtes. Deze nieuwe generatie mistbeveiliging is nog sneller, compacter en gemakkelijker te installeren. Een voordeel van deze mistmachine is dat hij net als de 240DB makkelijk te integreren is in bestaande alarmsystemen en alarmcentrales. Doordat de mistmachine klein van stuk is en slechts 7 kilo (maximaal 9 kilo inclusief mistpatronen) weegt kan de mistmachine in elke richting gedraaid en geïnstalleerd worden. Denk hierbij aan een horizontale, plafond en verticale positie.

De mistmachine kan geactiveerd worden door activatie via het alarm, maar ook door het indrukken van de paniekknop. U kunt de mistmachine met een dubbele activatie knop activeren. Zo kunt u er van uitgaan dat er geen zinloze uitstoten zijn en weet u zeker dat uw eigendommen altijd beschermd zijn tegen ramkraken, inbraken en overvallen.

Ondanks het kleine formaat van de Bandit 320, is de betrouwbaarheid van de mistmachine hetzelfde als bij de grotere en veelal geprezen variant. Dankzij het ontwikkelen van een nieuwe techniek, is de mistuitwerpingstijd na activering van het alarm slechts een fractie van een seconde. Vervolgens is binnen enkele seconden uw hele kamer- of ruimte gehuld in een dikke laag mist, waar niet doorheen gekeken kan worden. Of het nu om een ruimte van 200m3 of 40m3 gaat. Dit kan middels een activatie via uw alarm, maar ook door het indrukken van een paniekknop. De mistmachine wordt met een dubbele activatieknop geactiveerd. Zo weet u zeker dat er geen loze uitstoten zijn en kunt u ervan uitgaan dat uw kostbaarheden en geliefden altijd goed beschermd zijn tegen inbraken en overvallen.