Mistbeveiliging Mobile

Mobiele mistbeveiliging voor transport, jachtschip of container

Een inbreker heeft maar enkele minuten nodig om een inbraak te plegen en hulp is zelden op tijd ter plaatse om uw bezittingen te beschermen. Neem het heft in eigen handen en schaf vandaag nog mobiele mistbeveiliging aan om uw jachtschip, transport of container te beschermen. Ook geschikt voor andere ruimtes zonder netvoeding, zoals bouwplaatsen, gepantserde busjes, tijdelijke opslagruimtes, vrachtvervoer, caravans en overig transport.

Het gezegde ‘tijd is geld’ is zelden zo toepasselijk als bij een inbraak. Precies daarvoor is een mistmachine ontworpen; deze zet een inbreker in een fractie van een seconde compleet buitenspel. Zodra het alarm afgaat blaast de machine een dikke mistvolk de ruimte in, zodat het zicht volledig ontnomen wordt. Hierdoor kan de inbreker niet anders dan vluchten met lege handen.

Cobra mistgenerator mobile

Hoe werkt mobiele mistbeveiliging?

Mobiele mistbeveiliging werkt niet anders dan andere mistbeveiliging, behalve dat de mobiele variant volledig op batterij werkt. Daarmee is hij geschikt voor elke ruimte tot 750m3 die u wilt beveiligen. Denk aan tijdelijke opslagruimtes, gepantserde busjes, vrachtwagens, containers, bouwplaatsen, jachtschepen of gewoon thuis. De mobiele mistbeveiliging functioneert ruim 3 maanden zonder netvoeding.

De mistbeveiliging kan aangesloten worden op een alarmsysteem en slaat direct aan zodra het alarm afgaat. Op dat moment zal de machine een dikke mistwolk uitstoten, waardoor de hele ruimte binnen enkele seconden volledig in mist gehuld zal zijn. De inbreker ziet geen hand voor ogen en kan niet anders dan met lege handen vluchten. En uw bezittingen? Die blijven ongedeerd, want de mist is onschadelijk.

Mobiele mistbeveiliging transport

Voordelen mobiele mistbeveiliging

De aanschaf van mobiele mistbeveiliging brengt meerdere voordelen met zich mee, namelijk:

 • Uitermate geschikt voor de beveiliging van ruimtes tot 750m3 zonder netvoeding. Denk aan gepantserde busjes, tijdelijke opslagruimtes, caravans, containers en vrachtvervoer, bouwplaatsen, jachtschepen en overig transport.
 • Mistbeveiliging is de meest effectieve beveiliging voor het afschrikken van inbrekers.
 • De mist is onschadelijk voor objecten, mens en dier.
 • Komt in compact formaat zodat de mistmachine eenvoudig vervoerd kan worden.
 • Werkt op batterij, kan ruim drie maanden zonder netvoeding.

Waarom mobiele mistbeveiliging?

Het compacte formaat van de mobiele mistbeveiliging maakt het eenvoudig om de deze in de hoek van een kleine ruimte te plaatsen. Dit is effectiever dan camera’s of een alarmsysteem, omdat mistbeveiliging niet afhankelijk is van menselijke hulp. Het zorgt er namelijk op zichzelf al voor dat een inbreker wordt afgeschrikt, door de enorme mistwolk die de hele ruimte binnen enkele seconden vult. De inbreker kiest eieren voor zijn geld en vlucht met lege handen, omdat zijn buit volkomen onzichtbaar is geworden.

Bovendien handig om te weten: mistbeveiliging is een berucht fenomeen onder inbrekers en zij lopen er het liefst met een grote boog omheen. Zelfs voor de meest ervaren inbrekers maakt een mistmachine het onmogelijk om een succesvolle inbraak te plegen.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Wees er bij de aankoop van uw mistbeveiliging op berust dat niet alle mistmachines dezelfde kwaliteit bieden. Onze mistmachines zijn de beste keuze als het aankomt op het beveiligen van ruimtes zonder netvoeding tot 750m3. Dit komt doordat onze mistmachines uitgerust zijn met de nieuwste technologie op het gebied van mistbeveiliging.

Ten eerste stoot de machine een mistwolk uit met een snelheid van 50m3 en ten tweede zorgt het hoge percentage glycol voor een optimale mistdichtheid. Verder zijn al onze producten gecertificeerd volgens de Europese regelgeving en is de mist 100% veilig getest voor objecten, mens en dier. De mist is onschadelijk en laat dus geen sporen na op uw bezittingen. Zodra de mist is opgetrokken zal het zijn alsof er niets is gebeurd.

mobiele mistbeveiliging bouwplaats

Meer informatie over mobiele mistbeveiliging

 • Onze mistvloeistof is 100% veilig getest voor zowel mens, dier en objecten
 • Geschikt voor ruimtes tot 750m3
 • De batterij gaat 3 maanden mee zonder netvoeding
 • Gewicht: 5kg
 • Afmetingen: B 25 x D 16 x H 15 cm
 • Voldoet aan de Europese CE en EMC
 • U ontvangt 2 jaar garantie

Vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar meer informatie over mistbeveiliging of op maat gemaakt advies over de beveiliging van uw huis, jachtschip of een andere ruimte? Neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of bezoek onze contactpagina voor meer informatie.