Toegangscontrole: houd toezicht op wie er binnenkomt

Waarschijnlijk heeft u een pand of een woonhuis waarbij u nu geen zicht heeft op wie er allemaal naar binnen kan en op welk tijdstip. Toegangscontrole bepaalt wie er waar naar binnen kan.

Een toegangscontrolepunt wordt vaak bij de voordeur geplaatst. Alleen personen die een geldige toegangskaart hebben, mogen naar binnen. Een persoon die u niet binnen wilt hebben wordt herkend door het toegangscontrolesysteem; voor hem of haar blijft de deur dicht.

toegangscontrole

Alarmsysteem koppelen aan uw toegangscontrolesysteem

Het door Bandit geleverde toegangscontrolesysteem kan gekoppeld worden aan een bestaand of een nieuw alarmsysteem. U hoeft dus geen dubbele handelingen te verrichten. Na een koppeling van de systemen zijn verschillende functionaliteiten van het toegangscontrolesysteem van toepassing op uw alarmsysteem. Dit levert meerdere voordelen op:

  • Een alarmsysteem dat niet gekoppeld is aan uw toegangscontrolesysteem, moet worden in- en uitgeschakeld door een code in te voeren. Bij een geïntegreerd systeem hoeft u alleen uw toegangskaart voor een lezer houden om het alarmsysteem uit te schakelen.
  • Bij een gekoppeld systeem kunt u zelf bepalen wie het alarmsysteem wel of niet mag in- en uitschakelen. Het toegangscontrolesysteem bepaalt via toegangskaarten wie er wel of geen autorisatie heeft.
  • Een alarmsysteem dat gekoppeld is aan ons toegangscontrolesysteem kan met de software van het toegangscontrolesysteem bediend worden.

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over een toegangscontrolesysteem:

Is een toegangscontrolesysteem toepasbaar op meerdere deuren?

Ja, een toegangscontrolesysteem kan op meerdere deuren tegelijk worden aangesloten. We kunnen het systeem geheel naar uw situatie uitbreiden. We baseren ons advies voor de toegangscontrole op uw locatie, volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

Kan ik een toegangscontrolesysteem zelf beheren?

Ja, u kunt uw systeem zelf beheren. Wij leveren een toegangscontrolesysteem inclusief gratis software. Met dit gebruiksvriendelijke programma kunt u zelf het toegangscontrolesysteem beheren. Hierdoor heeft u ons als u iets wilt wijzigen niet telkens nodig.

Er zijn veel bedrijven die toegangscontrole aanbieden, waarom kies ik Bandit Installatietechniek?

Veel bedrijven die toegangscontrolesystemen aanbieden, nemen meteen het volledige beheer daarvan op zich. U bent daarom voor altijd gebonden aan deze partij. Toegangscontrole hoeft echter niet ingewikkeld te zijn. Wij leveren gebruiksvriendelijke apparatuur en bijbehorende software tegen een goede prijs. De mogelijkheid tot eigen beheer voor een goede prijs maakt onze toegangscontrole uniek.