Beveiligingscamera bij Formido: goedkoop is duurkoop

Beveiligingscamera’s, zijn net als bij andere bouwmarkten, vaak in de aanbieding bij de Formido. Dit zorgt voor aantrekkelijke prijzen, maar daar is helaas ook gelijk alles mee gezegd. In deze blog leggen wij u uit waarom u geen beveiligingscamera bij Formido moet kopen.

Het maakt geen verschil of u nu uw beveiligingscamera bij Formido, de Gamma of een andere prijsknaller koopt. Het idee blijft hetzelfde. Een goedkope beveiligingscamera, waarbij u verder geen hulp bij de installatie of een advies op maat krijgt. Medewerkers van de Formido hebben verstand van heel veel producten, alleen bij de aanschaf van een beveiligingscamera is écht een professioneel advies nodig. Een professionele adviseur zal bijvoorbeeld eerst bij uw op locatie komen voordat hij een advies uit brengt. Hier wordt ook het doel van de beveiligingscamera en uw specifieke situatie in meegenomen. Iets wat een medewerker van de Formido niet doet.

Beveiligingscamera bij Formido

Wanneer u een beperkt budget hebt, kan een beveiligingscamera bij Formido heel aantrekkelijk klinken. De prijzen liggen over het algemeen een stuk lager dan bijvoorbeeld de beveiligingscamera’s in onze webshop. Toch is dit niet het enige verschil tussen een beveiligingscamera bij Formido of bij ons. Ook op gebied van kwaliteit zult u een groot verschil ondervinden.

Dit is ook gelijk de reden waarom Formido de beveiligingscamera’s zo goedkoop kan aanbieden. De beveiligingscamera’s zijn vaak van slechte kwaliteit of flink verouderd. Dit is niet het enige punt waar het fout kan gaan, u moet de beveiligingscamera namelijk ook zelf installeren. Iets waar ook zogenaamde installateurs nog veel moeite mee hebben. Onderstaand een video om dit te bekrachtigen:

 

https://www.youtube.com/watch?v=JWOd5PDB9d

Het bovenstaande filmpje heeft Nederland een tijd in zijn greep gehouden. Geweld en misdaad van dit kaliber is hier zelden voorgekomen en kennen we alleen van Hollywood films. De Shisha lounge waar het hoofd van de 23-jarige werd neergelegd, stond bij de politie en de gemeente bekend als een ontmoetingsplek voor criminelen. Toch hing hier een slecht afgestelde beveiligingscamera. Dit komt doordat veel erkende installateurs niet weten waar ze mee bezig zijn en fouten maken bij o.a. het afstellen van de digitale zoom. Het is daarom belangrijk dat u bij het installeren van uw beveiligingscamera de hulp inroep van een echte professional.