Camerabeveiliging met app

Camerabeveiliging met app is een grote ontwikkeling binnen de beveiligingswereld. Niet alleen bedrijven maar ook steeds meer particulieren maken tegenwoordig gebruik van camerabeveiliging om inbraak te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch ingebroken worden is er met de juiste beveiligingscamera’s een duidelijk beeld van de inbrekers en de manier waarop zij zijn binnengekomen. Ook, of misschien wel juist, wanneer je niet thuis bent wil je zeker weten dat er geen ongenode gasten in je huis aanwezig zijn. Door te kiezen voor camerabeveiliging met app kun je op ieder gewenst moment de beelden van je woning bekijken.

camerabeveiliging met app

 

 

 

 

 

 

IP-camera verbonden met app

Wanneer je gebruik wilt maken van camerabeveiliging met app is het belangrijk om te kiezen voor een moderne IP-camera. Een IP-camera is verbonden met internet en zorgt ervoor dat de opnames van de beveiligingscamera direct op internet geüpload worden. Bandit kiest voor camerabeveiliging met app voor de software van NX Witness VMS. Er zijn meer apps voor camerabeveiliging op de markt, zelfs apps die gratis te gebruiken zijn. Wanneer het echter gaat om beveiliging is het verstandig om te kiezen voor een betrouwbare app waarbij je beveiligingsbeelden veilig zijn. De Video Management Software van NX Witness zorgt ervoor dat je altijd en overal mee kunt kijken in de beveiligingscamera’s die in je huis hangen. Als je al gebruik maakt van camerabeveiliging met IP-camera’s kun je gebruik maken van onze app. Deze werkt namelijk samen met de meeste moderne IP-camera’s.

 

Waarom NX Witness?

Wij hebben gekozen voor de software van NX Witness boven andere alternatieven vanwege de gebruiksvriendelijkheid maar ook de veiligheid van het systeem. Voor de opslag van de beelden kan gebruik gemaakt worden van de server van Bandit om ervoor te zorgen dat jouw beveiligingsbeelden veilig opgeslagen worden in de cloud. Zo voorkom je dat jouw beveiligingssysteem wordt gehackt en hierdoor juist voor onveilige situaties zorgt. Er is al een cloud abonnement voor het online streamen van beveiligingsbeelden vanaf €25 per maand inclusief btw. De beveiligingsapp van NX Witness is geschikt voor Android en Apple iOS zodat je vanaf de meeste mobiele apparaten kunt inloggen in de beveiligingscamera’s. Maar ook op een desktop of laptop zijn de beelden te bekijken via Microsoft Windows, Linux en Apple OSX. Zo is deze software geschikt voor alle grote besturingssystemen.

 

Mobiel gebruik van de camerabeveiliging met app

De beveiligingscamera’s die aangesloten worden op de app zijn te besturen vanuit de mobiele app. Bij sommige apps is er een grote vertraging, waardoor live meekijken met de camera’s wordt beperkt. Dit is bij de app van NX Witness niet het geval door de zeer kleine vertraging. In een overzicht zijn alle camera’s te zien. Wanneer er op een van de camera’s verdachte zaken te zien zijn kan er op deze camera worden ingezoomd. De app is te gebruiken op wifi, maar ook via het mobiele netwerk. Zo is het mogelijk om altijd en overal live beelden van jouw camerasysteem te streamen via je mobiele telefoon.

 

Gebruik van de desktop app

Soms kan het prettiger zijn om de camerabeveiliging op een desktop computer te bekijken. Daarom bieden wij ook een app aan die op desktop te gebruiken is. In deze omgeving kunnen alle camera’s live naast elkaar bekeken worden. Wil je liever terugkijken naar een moment in het verleden? Ook dat is mogelijk. Scroll eenvoudig terug in de tijdslijn om oudere beveiligingsbeelden te bekijken.

 

Camerabeveiliging voor bedrijven

Camerabeveiliging met app is niet alleen voor particulieren te gebruiken, maar is ook zeer geschikt voor bedrijven. Ook als ondernemer wil je immers altijd en overal toegang kunnen hebben tot de beveiligingscamera’s in en rond jouw bedrijfspand. Voor winkels is het bijvoorbeeld mogelijk om ook buiten openingstijden, vanuit huis, te controleren of alles in orde is rond de winkel. Zijn er verdachte personen rond jouw kantoorpand gesignaleerd? Kijk dan eenvoudig in de app terug wanneer dit is gebeurd en om welke personen het gaat.

 

Andere toepassingen van de beveiligingsapp

Onze app is niet alleen te gebruiken voor het bedienen en bekijken van beveiligingscamera’s. Ook andere systemen zijn te bedienen met behulp van de mobiele app. Zo kun je bijvoorbeeld ook het toegangssysteem van een woning of bedrijfspand bedienen met deze app. Weet je even niet meer zeker of je het alarm hebt ingeschakeld toen je de deur uitging? Met behulp van de app is ook het alarmsysteem te bedienen.

Advies voor de juiste camerabeveiliging

Bandit is zeer ervaren in beveiligingssystemen. Wil je weten welk alarmsysteem, camerabeveiliging of mistbeveiliging het meest geschikt is voor jouw huis of bedrijfspand? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren monteurs adviseren graag over de verschillende mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je gebruik maakt van de juiste systemen voor jouw situatie. Ook laten zij graag het gebruik van de camerabeveiliging met app zien, zodat je deze eenvoudig zelf kunt bedienen.