Meer weten over Bandit mistbeveiliging?

NEEM CONTACT OP

De afgelopen 4 jaar is de uitvinder en fabrikant van de succesvolle Bandit 240DB mistmachine bezig geweest om een nieuwe mistmachine te ontwikkelen. Deze Bandit mistgenerator is een stuk kleiner en compacter dan de 240DB mistmachine en zal door zijn stijlvolle design niet in uw woning misstaan. Hier leest u alles over de Bandit mistgenerator.

Huis beveiligen met de Bandit mistbeveiliging

Waar de 240DB excelleert in grote ruimtes, zal de nieuwe Bandit mistmachine zich vooral op kleine ruimtes richten. Deze nieuwe generatie is nog sneller, een stuk compacter en makkelijker te installeren. Daarnaast zijn deze mistgeneratoren net als het ‘oude model’ goed te integreren in al bestaande alarmsystemen en centrales. Door het kleine formaat van de mistmachines en een gewicht van slecht 7 kilo (max. 9 kilo inclusief geïnstalleerde mistpatronen) kan de Bandit mistgenerator in elke gewenste richting geïnstalleerd worden. Denk hierbij aan een verticale, horizontale en plafond positie.

band 320 mistmachine posities

Wat deze mistmachine ontzettend geschikt maakt voor de consumentenmarkt is niet alleen zijn kleine formaat, maar ook het feit dat u de mistgenerator volledig naar smaak kan customizen. U kunt de kleur van de Bandit bepalen (antraciet, beige, grijs en wit) en vervolgens een frontje uitkiezen. Deze zijn er in allerlei kleuren en patronen en makkelijk te verwisselen middels een kliksysteem. Zo is er voor elk interieur een passende mistmachine en kunt u blijven variëren.

fonts bandit

Bandit mistbeveiliging

paniekknopOndanks het kleine formaat van de Bandit, is de betrouwbaarheid van de mistmachine hetzelfde als bij de grotere en veelal geprezen variant. Dankzij het ontwikkelen van een nieuwe techniek, is de mistuitwerpingstijd na activering van het alarm slechts een fractie van een seconde. Vervolgens is binnen enkele seconden uw hele kamer- of ruimte gehuld in een dikke laag mist, waar niet doorheen gekeken kan worden. Of het nu om een ruimte van 200m3 of 40m3 gaat. Dit kan middels een activatie via uw alarm, maar ook door het indrukken van een paniekknop. De mistgenerator wordt met een dubbele activatieknop geactiveerd. Zo weet u zeker dat er geen loze uitstoten zijn en kunt u ervan uitgaan dat uw kostbaarheden en geliefden altijd goed beschermd zijn tegen inbraken en overvallen.

Wilt u precies weten wat voor uw persoonlijke situatie de beste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Middels onderstaande introductievideo krijgt u alvast een idee van de werking van de mistmachine.

Bent u geïnteresseerd?

Vul ons formulier in en wij bellen u z.s.m terug of bel ons op  +31 (0)85 – 273 84 86

  kleuren mistmachines

  Heeft u vragen? Neem nu contact met ons op!

  CONTACTFORMULIER
  CONTACTGEGEVENS

  Of bel ons op  +31 (0)85 – 273 84 86 (mobiel bereikbaar op: +31 (0)6 – 525 760 69)
  of mail direct naar info@bandit.nl

  “Wij maken uw wereld weer een stuk veiliger!”