Rolluiken: mistbeveiliging als alternatief

Loopt u weleens na sluitingstijd in een winkelstraat? Dan zijn de rolluiken die de winkelstraten domineren u vast opgevallen. Het doet geen goed aan de sfeer, maar gelukkig zijn ze effectief, stevig en moeilijk te openen. Naast de uitstraling zijn er echter nog wat negatieve punten aan rolluiken verbonden. De schade aan het exterieur is in geval van een ramkraak enorm, ze zijn moeilijk mee te verhuizen en uw winkel is na sluitingstijd onherkenbaar. Gelukkig is er een heel goed alternatief, namelijk mistbeveiliging.

Mistbeveiliging: greep uit ons assortiment

Mistbeveiliging wordt steeds bekender bij het grote publiek. Tankstations en supermarkten gebruiken het echter al jaren. De snelle activatie van de Bandit mistmachines zorgen ervoor dat een inbreker binnen enkele seconden niks meer kan zien. De ruimte wordt gelijk na activatie gevuld met een dikke laag mist, waar het zicht maximaal 30 centimeter bedraagt.

Ook inbrekers worden steeds bekender met de Bandit mistmachines. De pakkans neemt door de mist enorm toe en ook de ‘buit’ is een stuk moeilijker te vinden. Dit kost enorm veel tijd en dat is juist hetgeen wat een crimineel niet heeft. Criminelen ontlopen dit risico graag. Het is daarom aan te raden om duidelijk op uw pand aan te geven dat er een mistmachine geïnstalleerd is. Dit kan al heel makkelijk met het aanbrengen van een Bandit mistbeveiliging sticker.

Wij kunnen u een advies geven over het gebruik van mistmachines, maar u kunt ook een kijkje nemen in onze webshop of op ons YouTube- kanaal. Onderstaand ziet u een greep uit ons assortiment.

 

Wilt u meer informatie over mistbeveiliging ten opzichte van rolluiken?

Wij vinden het erg belangrijk dat u voordat u een mistmachine aanschaft een gedegen advies krijgt. Wij geven u daarom graag vrijblijvend meer informatie en advies over de Bandit mistmachines. Interesse? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u gelijk antwoord op uw vragen? Bel dan naar 085-2738486.

Fout: Contact formulier niet gevonden.