Hikvision draadloze binnensirene DS-PS1-I-WE (Blue) alarmsysteem

 65,00

Dit product bevat;

Eén draadloze binnensirene van Hikvision.

€65,00,- (inclusief BTW)

Bovenstaande is een onderdeel van het Hikvision AxPro DS-PWA 64-KIT-WE alarmsysteem.

Met dit onderdeel wordt bovenstaande alarmsysteem pakket uitgebreid.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beschrijving

Productbeschrijving

Hikvision draadloze binnensirene DS-PS1-I-WE (Blue) alarmsysteem

 • AxPro
 • Afmetingen (BxHxD) 88 × 88 × 32 mm (3,46 “× 3,46” × 1,26 “)
 • Gewicht 169,5 g (6,0 oz)

Overzicht

Hikvision DS-PS1-I-WE draadloze binnensirene. De draadloze interne sirene, die 868 Mhz draadloos ondersteunt communicatie, Tri-X draadloos protocol, veelvoud registratiemethoden, draadloze tweewegcommunicatie, meerdere alarmgeluiden en stroboscooplichtindicatie worden gebruikt voor onmiddellijke alarmmelding. De DS-PS1-I-WE is een draadloze binnensirene voor gebruik in combinatie met de AX Pro Inbraakalarm serie van Hikvision. Dit model maakt gebruik van een blauwe LED-indicator en beschikt over drie verschillende alarmgeluiden (brandalarm, paniekalarm en inbraakalarm) die via de app kunnen worden geconfigureerd. Tri-X Wireless-protocol zorgt voor een snelle, veilige en betrouwbare installatie. AX PRO ondersteunt Wi-Fi, TCP/IP en GPRS/3G/4G-communicatiemethoden. Het ondersteunt ook ISAPI, Hik-Connect en DC-09, wat van toepassing is op de scenario’s van markt, winkel, huis, fabriek, magazijn, kantoor, enzovoorts.

AxPro

Ontworpen en geproduceerd door de wereldleider in beveiliging, is het tijd om opnieuw na te denken over wat uw draadloze beveiligingssysteem kan doen. Volledig aangestuurd vanuit uw app, op aanvraag, en met een breed scala aan randapparatuur, levert het Hikvision AX PRO draadloze inbraakalarmsysteem video aan boord, met revolutionair en bewezen draadloos protocol voor knock-out stabiliteit. De AX PRO bevat IVaaS, waarbij videoverificatiemogelijkheden zijn geïntegreerd bij gebruik met de AX Pro PIR-camera’s, tot 4 camera-videobuffers AAN BOORD, dit laat u precies zien wat er gebeurt, zodat u de juiste actie kunt ondernemen. De krachtige Tri-X draadloze technologie is snel, betrouwbaar en veilig en kan een hoger beveiligingsniveau bieden, de installatie versnellen en tegelijkertijd de beste ervaring bieden voor installateurs en hun klanten.

Wees niet het slachtoffer van storingen of defecten! De geavanceerde interferentiebeschermingsfunctie op ons radioprotocol kan de integriteit van het systeem op lange termijn beschermen en een hogere stabiliteit en veiligheid bieden. Eén fabrikant, één interface. Met de AX PRO heb je de kracht in handen; beheer meerdere systemen via de Hik-ProConnect-app en webinterface. Configureer apparaten, bedien video en bewaak uw CCTV. Een totaalsysteem met totale controle. De AX Pro interne sirene biedt een compact ontwerp voor maximale installatieflexibiliteit; het leveren van een onopvallende afwerking die bij elke woning past.

Kenmerken

 • 868 MHz tweeweg draadloze communicatie
 • Configureerbaar in / uitschakelen prompt geluid en LED-indicator
 • Batterijlevensduur van 3 jaar (wordt elke twee weken geactiveerd en 90 s gewaarschuwd voor elke activering)
 • AES-128-codering
 • Sabotagebestendig voor- en achterpaneel
 • 3 soorten alarmgeluiden: brandalarm, paniekalarm en inbraakalarm
 • Buzzer Decibel: 90 tot 110 dB
 • Volledig op afstand configureerbaar via app
 • Meerdere aanmeldingsmethoden en eenvoudig installatieontwerp
 • Frequency hopping tegen storing voor betrouwbare overdracht

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-PS1-I-WE draadloze binnensirene

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.