Wij zijn door een particuliere woningeigenaar gevraagd om een offerte te maken voor het installeren van een camerasysteem. Hij was met de donkere dagen op komst bang voor een inbraak en/of woningoverval en deze angst nemen wij natuurlijk graag weg. Nadat wij bij de woning zijn geweest hebben wij een offerte uitgebracht voor een compleet camerasysteem.

Woonhuis beveiliging: hoogwaardige beveiligingscamera

Er was nog geen infrastructuur bij de woning aangelegd, waardoor wij het kabel- en leidingwerk ook uit handen hebben genomen. Zo hebben wij een compleet systeem geleverd en hoeft de woningeigenaar niet bang te zijn dat ongenode gasten ongezien zijn erf betreden.

Het systeem dat wij bij dit woonhuis geïnstalleerd hebben is van het merk X-Gen, een merk wat bekend staat om zijn goede lichtgevoeligheid en uitmuntende prestaties. De eigenaar kan hierdoor zijn woning en buitenterrein goed in de gaten houden. De bewakingsbeelden kunnen op een pc of laptop bekeken worden, maar ook op IOS en Android apparaten. Dit kan realtime gedaan worden, maar ook opgenomen beelden kunnen op elk moment teruggekeken worden.

Wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op.

x-gen dome

Klant: woonhuis eigenaar

Datum: 04-10-2017