Een alarmsysteem is een goede manier om inbrekers buiten de deur te houden. Goede alarmsystemen kunnen de inbreker, nog voordat hij uw deur bereikt, detecteren en hulpdiensten waarschuwen. Zo kunt u van uw nachtrust blijven genieten zonder dat u bang hoeft te zijn dat er ongenode gasten uw huis binnentreden. Meer weten over een alarmsysteem en inbraakbeveiliging? Op deze pagina leest u er alles over.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is een veelomvattend woord. Zo kunt u denken aan beveiligingscamera’s, mistgeneratoren en alarmsystemen, maar ook aan goede sloten en stevige schuttingen. Zo is er ook veel wat u zelf kunt doen om inbrekers te vertragen en het ze een stuk moeilijker te maken. Wat dacht u van een buitenlamp met een bewegingssensor? Zodra de inbreker uw tuinpad oploopt, worden ze gelijk in de spotlight gezet. Iets wat een inbreker natuurlijk altijd wil voorkomen. Er zijn echter nog veel meer maatregelen die u kunt treffen, onderstaand een overzicht:

  • Zorg voor goede sloten op uw deuren en ramen. Dit vertraagt de inbreker en tijd is nu net wat een inbreker niet heeft
  • Koop tijdschakelaars voor uw verlichting. De meeste inbrekers willen ongezien een inbraak plegen en hun voorkeur gaat ernaar uit dat er niemand thuis is. Door een tijdschakelaar op uw verlichting te plaatsen geeft u inbrekers het idee dat u thuis bent.
  • Waarschuwingsstickers blijven het goed doen. Denk aan stickers om aan te geven dat er camerabeveiliging aanwezig is of dat er een hond waakt.
  • Laat als u op vakantie uw post door iemand weghalen. Veel post op de mat duidt er vaak op dat mensen op vakantie zijn. Dit idee wilt u inbrekers niet geven.

Bovenstaande maatregelen zullen de inbreker vertragen of ontmoedigen, maar zullen niet voorkomen dat de inbreker binnen komt. Dat kunt u in de volgende alinea vinden.

Heeft u vragen? Neem nu contact met ons op!

CONTACTFORMULIER
CONTACTGEGEVENS

Of bel ons op +31 (0)85 – 273 84 86 (mobiel bereikbaar op: +31 (0)6 – 525 760 69)
of mail direct naar info@bandit.nl

“Wij maken uw wereld weer een stuk veiliger!”

Alarmsysteem en inbraakbeveiliging

Een alarmsysteem kan veel componenten bevatten om uw inbraakbeveiliging zo optimaal mogelijk in te richten. U kunt uw alarmsysteem echter zo compact of uitgebreid maken als u zelf wil. In onze ogen bestaat een compleet alarmsysteem en inbraakbeveiliging over de volgende componenten: detectoren (tril,- buiten,- magneet –en binnen detector), een koppeling met liveview, beveiligingscamera’s, een PIRcam en mistbeveiliging.

Wilt u meer weten over de componenten van een alarmsysteem en inbraakbeveiliging? Kijk dan op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.