Beveiligingscamera bij Mediamarkt

Mediamarkt is, als het gaat om consumentenelektronica, de winkelketen bij uitstek. Wasmachines, computers, smartphones, televisies, stofzuigers en ook beveiligingscamera’s kunnen allemaal bij de Mediamarkt gekocht worden. Juist dit uitgebreide aanbod baart ons zorgen. Hier leest u waarom wij u het afraden om een beveiligingscamera bij Mediamarkt te kopen.

Het installeren- en verkopen van beveiligingscamera’s is een vak apart. Hier worden verschillende opleidingen voor gegeven en een professionele installateur is specifiek gespecialiseerd in beveiligingscamera’s. U kunt er daardoor vanuit gaan dat een installateur kennis van zaken heeft en de beveiligingscamera helemaal bij uw wensen en beveiligingsvraag past.

Redenen om geen beveiligingscamera bij Mediamarkt te kopen

Bij de mediamarkt werken zonder twijfel professionele verkopers. De verkopers moeten over alles iets weten en voorzien elke klant van een advies. Of het nu om een laptop gaat of in dit geval een beveiligingscamera. Juist omdat ze overal iets van af moeten weten, zijn ze niet gespecialiseerd in hetgeen ze verkopen. Iets wat bij de verkoop van beveiligingscamera’s echt essentieel is.

Het verkopen van een beveiligingscamera is namelijk veel meer dan een mooie camera uitzoeken. Er moet rekening gehouden worden met de kwaliteit van de beelden, de plaatsing van de beveiligingscamera en hoe hij toegepast wordt. Dit is slechts een greep uit alle facetten die er voor zorgen dat de beveiligingscamera zijn werk naar behoren kan doen. Een niet gespecialiseerde verkoper zal alleen de basis mogelijkheden kennen en weet niet welke beveiligingscamera het best is voor uw specifieke situatie.

Wat zijn de risico’s van een slechte beveiligingscamera?

Aan het plaatsen van een slechte beveiligingscamera, of een beveiligingscamera zonder dat er eerst advies is ingewonnen, kleven flinke risico’s. De tenenkrommende beelden bij Opsporing Verzocht staan daarbij met stip op 1. Het is vaak moeilijk om de daders op deze beelden te herkennen en dat zorgt ervoor dat de strafrechtelijke vervolging onnodig wordt vertraagd. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er te weinig rekening wordt gehouden met externe factoren. Denk aan de laaghangende zon, of teveel licht door bijvoorbeeld een lamp. Hierdoor wordt de beveiligingscamera als het ware verblindt, waardoor de beelden slecht en overbelicht worden.

Wilt u een gedegen advies en een betrouwbare monteur? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel naar: 085-2738486.