Beveiligingscamera huren: al tegen een scherp tarief

Ontbreken de middelen om een beveiligingscamera aan te schaffen? Of wilt u hem slechts tijdelijk gebruiken? U kunt nu bij Bandit een beveiligingscamera huren. Dit kan al tegen een scherp tarief, zodat u goed kunt bekijken wat u ervan vindt.

Beveiligingscamera huren: de redenen

Hoe u het ook went of keert, een beveiligingscamera aanschaffen is een grote investering. Ondernemers met een klein bedrijf zijn vaak niet in de positie om dit geld aan een beveiligingscamera te spenderen. Voor deze ondernemers is een beveiligingscamera huren een heel goed alternatief. U hoeft de investering nog niet te doen en kunt alvast wennen aan een beveiligingscamerasysteem. Daarnaast kunnen juist kleine ondernemers de verliezen die bij een inbraak worden geleden niet missen.

Er zijn echter nog veel meer redenen om een beveiligingscamera te huren. Welke dat zijn leest u hier:

  • Het betreft een tijdelijke beveiligingsvraag, denk aan een evenement of een pop up store.
  • Het bedrijf is tijdelijk in een pand gevestigd.
  • U zit niet vast aan het beveiligingssysteem, en kan er na verloop van tijd voor kiezen om een uitgebreid of nieuwer systeem te huren of aan te schaffen.
  • Het betreft een evenement waar camerabeveiliging bij nodig is.
  • U moet tijdelijk toezicht kunnen houden op een stal, bijvoorbeeld wanneer de dieren gaan bevallen.

Beveiligingscamera huren: de kosten

Elke beveiligingsvraag is anders. De ene ondernemer wil zijn kostbaarheden beveiligen middels camerabeveiliging, de ander de buitenboel. Dit houdt in dat ook de prijzen sterk kunnen verschillen. Het is daarom goed om te bepalen waar u de beveiligingscamera voor wil gebruiken en hoe groot het te beveiligen object is. Aan de hand daarvan kunnen wij u een gedegen advies geven. Wilt u weten wat het kost om met uw beveiligingsvraag een beveiligingscamera te huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een beveiligingscamera huren? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier of bel naar: 085-2738486.