Beveiligingscamera kopen

Een beveiligingscamera kopen is een stuk moeilijker dan gedacht. Veel mensen kopen een beveiligingscamera omdat hij er mooi uitziet, goedkoop is of omdat er veel beloftes worden gedaan. Er zijn echter een aantal dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een beveiligingscamera gaat kopen.

Beveiligingscamera kopen: tips

Veel mensen die een beveiligingscamera kopen laten zich verleiden door de prijs. Het is mens eigen om op koopjes te jagen, maar in het geval van een beveiligingscamera kopen is dit geen slimme zet. De goedkope camerasystemen zijn vaak verouderd en nog analoog. Dit zorgt voor een matig beeld. Hier moet u nog meer op letten:

Lichtgevoeligheid

Dat een beveiligingscamera overdag goede en haarscherpe beelden maakt, hoeft niet te betekenen dat dit ’s nachts ook zo is. Een goede lichtgevoeligheid is daarom essentieel. De camera’s van X-GEN zijn hierin leidend.

Bewegingsscherpte

Bijna alle beveiligingscamera’s maken mooie beelden, mits het een stil beeld is en er niet al te veel beweging op voor komt. Let daarom ook altijd op bewegingsscherpte. Op onderstaande video kunt u zien hoe beelden er bij een goede bewegingsscherpte uit horen te zien.

 

Wat is het doel van de beveiligingscamera?

Er zijn veel soorten beveiligingscamera’s te koop, elk met een eigen specialisme. Het is daarom verstandig om vooraf het doel van de camera helder te hebben. Waar moet hij geplaatst worden? Wat moet er opgenomen worden? En hoe is de lichtinval? Wanneer dit duidelijk is kunt u op zoek gaan naar een passende beveiligingscamera. Doet u dit niet is de kans groot dat de camera niet geschikt is voor de plaats waar hij opgehangen wordt, of ziet u door de bomen het bos niet meer.

Beveiligingscamera kopen: dit moet u niet vergeten

Met alleen een beveiligingscamera kopen bent u er nog niet. Een goede camerabeveiliging valt of staat met een goede kanaalrecorder. Dit mag daarom niet vergeten worden bij de aanschaf. Een kanaalrecorder zorgt ervoor dat de videobeelden van een beveiligingscamera worden omgezet naar digitale bestanden. Deze beelden worden vervolgens opgeslagen op een harde schijf.

Kanaalrecorders zijn te koop met 4 kanalen, 8 kanalen, 16 kanalen, 24 kanalen en 32 kanalen. Dit houdt in dat er op een 4-kanaalsrecorder maximaal vier beveiligingscamera’s aangesloten kunnen worden, bij een 32-kanaalsrecorder maximaal 32 beveiligingscamera’s. Ook de aanschaf van een goede harde schijf is essentieel. Doet u dit niet, dan kan uw woning of bedrijf nog zo goed beveiligd zijn, maar worden de beelden niet opgeslagen.

Beveiligingscamera kopen bij Bandit

Bij Bandit kunt u, naast een alarmsysteem met mistmachine, ook uw beveiligingscamera kopen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de nieuwste ontwikkelingen in de markt zijn en waar wij op moeten letten. Wij kunnen u daarom goed adviseren en hulp bieden bij de installatie. U kunt bij ons een beveiligingscamera kopen van de merken X-GEN en Z-BEN. Onze collectie wordt echter wekelijks uitgebreid met nieuwe merken. Een beveiligingscamera kopen wordt zo wel heel makkelijk gemaakt!

 

beveiligingscamera

Wilt u uw huis of bedrijf beter beveiligen? Maar mag het niet opvallen? Een rookmelder is een vast onderdeel van het interieur van uw bedrijf of woning. Niemand zal daarom verwachten dat deze melder ook veel beveiligingsvoordelen kent. De brandmelder met ingebouwde beveiligingscamera kan overal geplaatst worden en is te gebruiken voor opnames in zowel de privésfeer als de bedrijfssector

Meer weten? Of wilt u de beveiligingscamera kopen? Kijk dan in onze webshop.

 

 

beveiligingscamera kopenWilt u een beveiligingscamera kopen? Dit combinatiepakket bestaat uit:

  • 4-kanaals recorder
  • Centrale voeding
  • Aansluitsnoer,
  • Harde schijf
  • Vier beveiligingscamera’s, waarvan twee beveiligingscamera’s voor binnen en twee voor buiten.

Meer weten? Of wilt u de beveiligingscamera kopen? Kijk dan in onze webshop.

 

 

Wilt u een beveiligingscamera kopen of meer informatie over onze producten? Neem dan een kijkje in onze webshop of bel naar: 085-2738486