Beveiligingscamera op iPhone bekijken

Dat bellen tegenwoordig niet meer het enige is wat we met een telefoon kunnen, weet natuurlijk iedereen. De nieuwe generatie smartphones wordt steeds slimmer en ook de mogelijkheden worden constant uitgebreid. Wist u bijvoorbeeld dat u de beelden van uw beveiligingscamera op iPhone kunt bekijken? In deze blog leest u daar meer over.

Niet alleen telefoons en smartphones maken ontwikkelingen mee, ook op het gebied van beveiligingscamera’s is er steeds meer mogelijk. Zo wordt u het bekijken van de beveiligingscamera beelden steeds makkelijker gemaakt. Waar dit eerst alleen in een aparte ruimte op een monitor kon, kunt u nu uw beveiligingscamera op iPhone bekijken. Een mooie ontwikkeling waar u de vruchten van plukt

Beveiligingscamera op iPhone en Android

U heeft uw iPhone of een andere smartphone praktisch heel de dag bij u. Wist u dat u daardoor niet alleen de hele dag bereikbaar bent, maar ook op een laagdrempelige manier uw beveiligingscamera beelden kunt bekijken. Het enige wat u hoeft te doen is een app te downloaden en vervolgens heeft u gelijk toegang tot alle beelden van uw beveiligingscamera. Deze app wordt bij bijna al de beveiligingscamera’s in ons assortiment geleverd. Een van de weinige nadelen van uw beveiligingscamera op iPhone en Android bekijken is dat dit enorm verslavend kan werken. Voor u het weet bent u heel de dag aan het kijken!

Beelden beveiligingscamera’s bewaren

Hoe verleidelijk het soms misschien ook is, u mag de beelden van uw beveiligingscamera’s niet zolang u wil bewaren. Indien er geen sprake is geweest van een incident en de beelden onder artikel 151c van de Gemeentewet vallen, mogen de beelden maar vier weken bewaard blijven. Wanneer er sprake is van een incident mogen de beelden, tot het incident is opgelost, bewaard blijven.