Complete camera beveiliging set

 529,00

€529,- incl. BTW

  • Camera VC325H5L
  • Voeding camera
  • 4 kanaal coax Hikvision recorder
  • 1 TB harde schijf

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

Het aanschaffen van een beveiligingscamera brengt relatief veel ‘verborgen kosten’ met zich mee. U bent er met een beveiligingscamera alleen namelijk nog niet. Er is bijvoorbeeld ook nog een recorder nodig om te zorgen dat de beelden opgeslagen en bekeken kunnen worden én een harde schijf waarop u de beelden ook daadwerkelijk kunt opslaan. Dit door ons samengestelde beveiligingscamera starterspakket zorgt ervoor dat u op uw beveiligingscamera systeem kunt vertrouwen én tegelijk nog ruimte heeft om uw camerabeveiliging uit te breiden.

Wat zit er in het beveiligingscamera starterspakket?

  • Camera VC325H5L
  • Voeding camera
  • 4 kanaal coax Hikvision recorder
  • 1 TB harde schijf

In onderstaande alinea’s worden bepaalde producten verder toegelicht.

X-Gen Dome beveiligingscamera

Het merk X-Gen staat erom bekend dat zij uitstekende beveiligingscamera’s met een goede lichtgevoeligheid leveren. Op gebied van lichtgevoeligheid wordt het merk zelfs als een van de beste merken gezien. De X-Gen Line reeks maakt deze technologie nu ook beschikbaar voor het grote publiek!

TVLogic 4 kanaalrecorder

Deze 4 kanalen recorder is ondanks dat hij niet duur is, een goede en hoogwaardige recorder. De recorder is speciaal ontwikkeld voor AHD en TVI (Full HD) beveiligingscamera’s, maar kan ook overweg met “oudere” analoge beveiligingscamera’s. De recorder is het best te gebruiken met een Full HD TVI beveiligingscamera. Daarnaast kan de recorder met Apple en Windows computers gebruikt worden.

Western Digital 24/7 Harde schijf

Gemiste frames en verdwenen opnames kunnen een groot probleem vormen wanneer er een incident optreedt. Hierdoor kunnen er namelijk beelden missen, waardoor je beeld van het incident niet volledig is. De harde schijven van WD Purple werken met ATA streaming, wat verlies van frames vermindert. Ideaal dus!