Beveiligingscamera set: let hier op

Bent u op  zoek naar een goede beveiligingscamera set om uw panden of terrein te beveiligen? Op deze pagina leest u waar u op moet letten bij het aanschaffen van een camera.

Beveiligingscamera set: wat is het?

Een camera set bevat alles wat u nodig heeft om uw bezittingen effectief te beveiligen. In principe bestaat de beveiligingscamera set uit één beveiligingscamera, een harde schijf, een kabel en een harddiskrecorder. De harddiskrecorder zorgt dat de bestanden op uw beveiligingscamera worden omgezet naar digitale bestanden. Deze worden vervolgens op de harde schijf opgeslagen. De hoeveelheid beveiligingscamera’s waarmee u uw huis of onderneming kunt gaan beveiligen, is afhankelijk van de harddiskrecorder. De kleinste beveiligingscamera set bestaat uit een 4-harddiskrecorder, waar tot vier beveiligingscamera’s op aangesloten kunnen worden. De grootste beveiligingscamera set in ons assortiment bestaat uit een 32-kanaals recorder met maar liefst 32 beveiligingscamera’s.

beveiligingscamera set

 

Wilt u uw camera beveiliging optimaliseren? In deze beveiligingscamera set vindt u alles wat u nodig heeft om uw eigendommen van de allerbeste camerabewaking te voorzien. Het pakket bestaat uit een 4-kanaalsrecorder van het merk TVlogic, een centrale voeding, harde schijf, een kabelaansluitsnoer en vier XGEN-4t buitencamera’s.

Ga naar de webshop.

Waarom een beveiligingscamera set?

Wij adviseren altijd om een beveiligingscamera set te kiezen. Om de simpele reden dat dit veel voordeliger is dan dat u alleen een beveiligingscamera koopt. Waarom? U kunt een losse beveiligingscamera kopen, maar zal hier weinig aan hebben. Het enige waar u de beveiligingscamera voor kunt gebruiken is voor preventieve doeleinden. Zichtbare aanwezigheid van beveiligingscamera’s zorgt er namelijk voor dat de kans op overvallen of inbraak kleiner wordt. Als het toch op een incident uitdraait heeft u aan alleen een beveiligingscamera niet genoeg. De camera filmt wel, maar kan de beelden nergens kwijt. Er moet dus naast een beveiligingscamera, ook nog een harddiskrecorder en harde schijf aangeschaft worden. Wanneer u dit allemaal tegelijk in een beveiligingscamera set koopt, zal u veel voordeliger uit zijn dan dat u dit pas na een incident los erbij koopt.

Wanneer u een beveiligingscamera set heeft aangeschaft en het komt tot een inbraak, worden de beelden geregistreerd en kunnen ze gebruikt worden als bewijsmateriaal. U kunt er daarnaast voor kiezen om uw beveiligingscamera systeem uit te breiden met live view. Een meldkamer houdt alles 24/7 in de gaten en kan bij een verdachte situatie meteen ingrijpen en de beelden naar de politie doorsturen.

Waar kunt u de beveiligingscamera set het best installeren?

Een beveiligingscamera set is het effectiefst als de beveiligingscamera set op een plek geplaatst wordt waar het risico op ongenodigde gasten verhoogd is. U kunt hierbij denken aan de in- en uitgangen, de kassa, de kluis of het buitenterrein.

Voordat u de beveiligingscamera set plaatst, moet hier eerst goed over nagedacht worden. De manier waarop u de beveiligingscamera set plaatst, is namelijk erg belangrijk. De plaats van de camera is bepalend voor de kwaliteit van de beveiligingsbeelden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat alleen het voorhoofd van de dader in zicht is, dat er ’s avonds een lantaarnpaal in de lens van de beveiligingscamera schijnt of dat niet heel uw pand beveiligd is. Het is daarom aan te raden om advies te vragen of om de installatie door een installateur te laten doen

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar: 085-2738486