Beveiligingscamera thuis laten plaatsen: bescherm uzelf en uw geliefden

Een ‘thuis’ is een veilige haven. De plek waar u herinneringen maakt en waar u en uw geliefden zichzelf kunnen zijn. Juist deze plek wilt u beschermen tegen inbraak of een overval. Een beveiligingscamera thuis laten plaatsen is een goede manier om criminelen af te schrikken. Zo kunt u uw eigendommen en uw familie altijd beschermen.

Beveiligingscamera thuis laten plaatsen

Het thuis laten plaatsen van een beveiligingscamera geeft u niet alleen een veilig gevoel, er gaat ook een preventieve werking van uit. Het laatste wat een inbreker wil is gepakt worden, de aanwezigheid van een beveiligingscamera maakt deze kans een stuk groter. Uw woning zal dan ook veel sneller overgeslagen worden.

Ook wanneer u op vakantie bent kunt u uw huis altijd in de gaten houden. De beelden van veel van onze beveiligingscamera’s zijn namelijk rechtstreeks te bekijken op uw smartphone, tablet of laptop. Zo kunt u op het strand een livestream van uw woning zien en kunt u bij een eventueel incident de beelden terugkijken. De daders zijn op deze manier veel makkelijker te herkennen!

Beveiligingscamera thuis: waar plaatsen?

De aanwezigheid van een beveiligingscamera thuis zorgt ervoor dat u zich veilig voelt in uw woning. Een optimale werking van de beveiligingscamera’s wordt pas bereikt als ze op een goede manier zijn geplaatst. Er zijn een paar zaken waar u daarbij op moet letten:

  • Worden de in- en uitgangen van uw huis gefilmd? Dit is voor inbrekers de makkelijkste manier om binnen te komen. Wanneer ze zich toch op een andere manier toegang verschaffen tot uw huis, bijvoorbeeld door een dakraam, zullen ze via de voor- of achterdeur vertrekken.
  • Heeft u een garage die toegang verschaft tot uw huis? Zorg er dan voor dat ook hier een beveiligingscamera geplaatst wordt. Inbrekers zijn erg sluw en als uw huis doelwit is zullen ze alle mogelijkheden om uw huis binnen te komen onderzoeken.

Wilt u weten wat in uw huis de mogelijkheden zijn en waar u de beveiligingscamera het best kunt plaatsen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.