Beveiligingscamera voor binnen plaatsen

Een beveiligingscamera voor binnen zorgt ervoor dat u zich veiliger voelt. Dit is niet alleen in uw bedrijf of op de werkvloer belangrijk, maar ook in uw woning. In deze blog leest u alles over de beveiligingscamera voor binnen en waar deze het best geplaatst kunnen worden.

Beveiligingscamera voor binnen: de plaatsing

De plaatsing van een beveiligingscamera voor binnen is afhankelijk van het doel wat u voor ogen heeft. Wilt u dat de beveiligingscamera toezicht houdt op iedereen die uw bedrijf of pand binnenkomt? Wilt u uw kostbaarheden in een bepaalde ruimte beveiligen? Of streeft u meer naar een overzichtsbeeld, waarop u iedereen kunt zien? Vanzelfsprekend kan niet elk doel behaald worden vanaf een vaste plek en moet er goed over de plaatsing van de beveiligingscamera nagedacht worden. Een overzichtsbeeld is bijvoorbeeld het duidelijkst als de beveiligingscamera hoog wordt geplaatst. Toezicht houden daarentegen werkt het best als u de beveiligingscamera voor binnen naast de deur plaatst. Bij het bewaken van kostbaarheden worden beveiligingscamera’s naast deuren geplaatst en is het belangrijk om de kostbaarheden ook daadwerkelijk te filmen. Vindt u het moeilijk om te bepalen waar u de beveiligingscamera’s het best kan plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u uiteraard graag.

Beveiligingscamera voor binnen: tips om uw woning te beschermen

Wanneer u uw woning middels camerabeveiliging wil beveiligen, zijn er een aantal zaken waar extra op gelet moet worden. Deze punten zijn namelijk stuk voor stuk belangrijk bij het optimaal beveiligen van uw huis. Wij hebben de punten voor u op een rijtje gezet:

  • Ramen en deuren zijn voor een inbreker de belangrijkste toegangswegen. Deze horen dan ook goed in beeld te zijn. Wanneer de inbreker zich op een andere manier toegang verschaft tot uw huis, zullen ze hoogstwaarschijnlijk via de voor- of achterdeur wegvluchten.
  • Ook een aangebouwde garage is voor inbrekers de ideale manier om uw huis binnen te dringen. Wij raden dan ook aan om ook hier een beveiligingscamera op te hangen.
  • Een inbraak wordt voornamelijk midden in de nacht gepleegd. Het aanschaffen van een beveiligingscamera met nachtzicht is daarom ook altijd aan te raden. U weet dan niet alleen dat uw woning goed beveiligd is, maar ook de beelden zullen van optimale kwaliteit zijn. Een goede optie voor de beveiligingscamera met nachtzicht is de infrarood camera.
  • Een beveiligingscamera zorgt er niet alleen voor dat uw eigendommen beschermd zijn, er gaat ook een preventieve werking vanuit. Het is daarom aan te raden om te zorgen dat uw beveiligingscamera goed opvalt.

Beveiligingscamera voor binnen: tips om uw bedrijf te beschermen

In een bedrijf staan normaliter een hoop kostbaarheden. Denk hierbij aan computers, uw inventaris, een eventuele kluis, geld en zo kunnen we nog even doorgaan. Een alarmsysteem met componenten als een beveiligingscamera of mistmachine zijn daardoor geen overbodige luxe. Wij hebben de belangrijkste tips voor u op een rij gezet:

  • Ook bij een bedrijf zijn in- en uitgangen, ramen en andere toegangswegen populair bij inbrekers. Zorg dat deze goed zichtbaar zijn op de camerabeelden.
  • Een inbreker zal de weg naar uw kostbaarheden kennen en hier gelijk op afgaan. Of het nou om een kassa of andere kostbaarheden zoals juwelen gaat. Zorg er daarom voor dat deze goed beveiligd zijn.
  • Een infraroodcamera met nachtzicht zorgt ervoor dat uw bedrijf ook ’s nachts optimaal beveiligd is.