Beveiligingscamera voor buiten aanschaffen

Denkt u erover na om uw pand of buitenterrein te beveiligen? Een beveiligingscamera voor buiten is dan een goede keus. Een beveiligingscamera voor buiten moet aan een paar voorwaarden voldoen en ook de wet- en regelgeving speelt een grote rol. Hier leest u waar u op moet letten bij het uitkiezen van een beveiligingscamera voor buiten.

Beveiligingscamera voor buiten: waar moet u op letten?

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het uitkiezen van een beveiligingscamera voor buiten. Een beveiligingscamera voor buiten kan doordat hij zichtbaar is vandalisme en agressie oproepen. Het is daarom belangrijk dat een beveiligingscamera voor buiten een stoot- en slagvaste behuizing heeft. De beveiligingscamera’s in ons assortiment zijn allemaal bestand tegen vandalen, toch zijn er beveiligingscamera’s die daarin een streepje voorhebben. De dome beveiligingscamera is bijvoorbeeld veel moeilijker vast te pakken dan een beveiligingscamera aan een standaard. Dit maakt de kans dat de beveiligingscamera wordt gesloopt een stuk kleiner.

Weerbestendig

Het is belangrijk dat de beveiligingscamera voor buiten weerbestendig is en tegen hevige neerslag kan. Vraag dit ook altijd even na voordat u de buitencamera aanschaft. Het is zonde van uw geld als u een mooie beveiligingscamera voor buiten heeft gekocht, maar hij na de eerste regenbui al niet meer werkt.

Nachtzicht

Een beveiligingscamera voor buiten kan preventief werken, maar moet natuurlijk ook iets doen. Een infrarood bewakingscamera zorgt ervoor dat er ook ’s nachts haarscherpe beelden worden opgenomen.

 

Beveiligingscamera voor buiten: soorten

Een beveiligingscamera voor buiten komt in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn er ook verschillende technologieën om uit te kiezen. Onderstaand vindt u een kleine greep uit ons assortiment.

X-GEN beveiligingscamera voor buiten

De X-GEN4t megapixel breedbeeld beveiligingscamera voor buiten heeft een lichtgevoeligheid waar veel camera’s hun meerdere in moeten bekennen. De beelden zijn daardoor ook ‘s nachts haarscherp en niet van overdag te onderscheiden. Het X-GEN4t protocol is te combineren met TVI, maar de extra’s komen pas volledig tot zijn recht als de beveiligingscamera voor buiten met de TVLogic TVI recorder wordt gebruikt.

beveiligingscamera voor buiten

 

Wilt u uw eigendommen beveiligen middels camerabewaking? Zoek dan niet verder. In dit pakket vindt u alles wat u nodig heeft om uw eigendommen van de allerbeste camerabewaking te voorzien. Het pakket bestaat uit een 4-kanaalsrecorder van TVlogic, centrale voeding, harde schijf, een kabelaansluitsnoer en drie XGEN-4t buitencamera’s.

Meer informatie

 

 

Z-Ben

De Z-Ben beveiligingscamera voor buiten is ideaal voor mensen die niet te veel geld aan een cameraset willen uitgeven. Het Chinese merk Z-Ben is in tegenstelling tot veel andere Chinese merken erg vooruitstrevend en heeft een goede prijs- kwaliteit verhouding. De Z-Ben camera is een dome camera met een nachtbereik van 30 meter.

bewakingscamera

 

Denkt u erover na om een bewakingscamera aan te schaffen? Maar wilt u er niet al te veel aan kwijt zijn? Dan is dit bewakingscamera pakket voor buiten een goed startpakket. De set bestaat uit een 4-kanaals recorder, een centrale voeding, een aansluitsnoer, een harde schijf en drie dome beveiligingscamera’s voor buiten.

Naar de webshop

 

 

 

Regelgeving beveiligingscamera voor buiten

Als u een beveiligingscamera voor buiten wil aanschaffen zijn er een aantal regels en wetten waar u rekening mee dient te houden. Het is goed om u hier voor de aanschaf alvast op in te lezen. Zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Beveiligingscamera voor buiten: bewakingsbeelden

Een bedrijf mag de opgenomen beelden van een beveiligingscamera voor buiten maximaal vier weken bewaren. Hier kunnen echter uitzonderingen op gemaakt worden. Dit kan alleen als u hier een hele goede reden voor heeft, bijvoorbeeld als er een bepaald incident opgenomen is en de dader nog niet is gepakt. De camerabeelden mogen dan bewaard blijven tot het misdrijf is opgelost.

Autoriteit Persoonsgegevens

Het gebruik van een beveiligingscamera voor buiten en andere camerabeveiliging moet altijd vooraf gemeld worden bij Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is niet nodig wanneer u de camerabeveiliging plaatst om toezicht te houden op de veiligheid van uw medewerkers of andere personen, gebouwen in uw bezit, terreinen, zaken en productieprocessen. Deze vrijstelling geldt alleen voor zichtbare camera’s. Wanneer u een verborgen camera wenst te gebruiken moet u dit altijd melden.

Wet bescherming Persoonsgegevens

Wanneer u een beveiligingscamera voor buiten aanschaft is de kans groot dat u niet alleen criminelen filmt, maar ook andere mensen. Het is daarom belangrijk dat u aan de Wet bescherming persoonsgegevens voldoet. Daarnaast moet u zich houden aan artikel 38 in het Vrijstellingsbesluit. Een hoop leeswerk waar u niet vroeg genoeg aan kunt beginnen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of meer informatie over een beveiligingscamera voor buiten? Bel dan naar: 085-2738486