Beveiligingscamera bij Praxis: slecht idee

Praxis is een van de bekendste bouwmarktketens binnen Nederland. Goede aanbiedingen, veel keus en gedegen advies. Wat betreft de doe-het-zelf producten dan. U kunt namelijk ook een beveiligingscamera bij Praxis kopen. Het advies wat hierbij wordt gegeven, laat vaak te wensen over. Hier leest u waarom wij u adviseren om geen beveiligingscamera bij Praxis te kopen.

De herfst heeft zijn intrede gedaan en de dagen worden korter. Veel bouwmarkten zien dit als een goed moment om met beveiligingscamera’s te stunten. Zo ook Praxis.

Beveiligingscamera bij Praxis

Het maakt echter geen verschil of u een goedkope beveiligingscamera bij Praxis koopt, of bij een andere prijsstunter. Het idee blijft hetzelfde. De medewerkers zijn niet voldoende geïnformeerd over de beveiligingscamera, waardoor het advies te wensen overlaat. Daarbij zijn de beveiligingscamera’s vaak goedkoper en heeft u geen zekerheid of de beveiligingscamera bij uw specifieke beveiligingsvraag past. Wij raden onze klanten altijd aan om voordat ze op koop overgaan een advies op locatie in te winnen. Zo wordt er rekening gehouden met uw beveiligingsvraag, de plek waar u de camera wil plaatsen en eventuele externe factoren. Denk hierbij aan een lantaarnpaal of juist te weinig licht. Dit wordt als u een beveiligingscamera bij Praxis koopt niet gedaan.

Redenen om geen beveiligingscamera bij Praxis te kopen

De Praxis is één van onze favoriete bouwmarkten, toch zouden wij de beveiliging van ons huis niet aan hun toevertrouwen. Kortweg omdat bezuinigen op uw alarm- of beveiligingssysteem geen slimme zet is. De scherpe prijzen lijken in eerste instantie heel aantrekkelijk, toch kan dit voor behoorlijk wat narigheid zorgen. Wij hebben de redenen waarom u geen beveiligingscamera bij Praxis moet kopen uiteengezet:

  • De modellen worden vaak goedkoop aangeboden omdat ze flink verouderd zijn.
  • U krijgt geen hulp bij de installatie en het instellen van de beveiligingscamera.
  • Doordat de camera’s verouderd zijn, loopt de technologie achter en krijgt u vaak te maken met een slechte beeldkwaliteit.