Beveiligingscamera bij Gamma

U hoeft maar een reclameblaadje van de Gamma open te slaan en u wordt begroet met schreeuwerige reclame teksten. “Beveiligingscamera bij Gamma, nu het goedkoopst”. Erg verleidelijk, maar wij raden het u ten zeerste af. Waarom geen beveiligingscamera bij Gamma kopen? Wij leggen het u uit.

Het maakt niet uit of u een beveiligingscamera bij Gamma koopt, of bij een andere prijs knaller of bouwmarkt. Vaak is het idee hetzelfde. Een voordelige beveiligingscamera, maar geen hulp bij het installeren, slecht advies en medewerkers die er als bijbaan werken. Dit hoeft bij het aanschaffen van hout, gereedschap of apparatuur natuurlijk geen probleem te zijn, maar wel als u uw beveiligingscamera bij Gamma wil kopen.

Er is bij de aanschaf van een beveiligingscamera een gedegen, persoonlijk en professioneel advies nodig. Het liefst nog bij u op locatie. Welke beveiligingscamera het best bij u past is namelijk helemaal afhankelijk van het doel van de beveiligingscamera en uw specifieke situatie.

Beveiligingscamera bij Gamma: goedkoop is duurkoop

Bezuinigen op uw beveiligingssysteem kan van invloed zijn op de beeldkwaliteit van de bewakingsbeelden. Een aanbieding van een beveiligingscamera bij Gamma, of een andere bouwmarkt, is natuurlijk fijn voor een beperkt budget. Toch zal dit op den duur duurkoop worden en kunt u beter nog even door sparen voor een degelijk beveiligingscamerasysteem. Doordat er geen hulp wordt geboden bij de installatie kan er van alles mis gaan. U krijgt namelijk te maken met lichtinval, de zoom van de beveiligingscamera, de plaatsing en waar de beveiligingscamera op gericht staat.

Een beveiligingscamera bij Gamma of een soortgelijke winkel wordt vaak zonder advies verkocht, en is veelal een verouderd model. Dit zorgt ervoor dat de technologie achterloopt en de beeldkwaliteit vaak blokkerig is. In onderstaand filmpje ziet u een voorbeeld van hoe een beveiligingscamera installeren niet moet:

 

 

Het criminele feit in bovenstaand filmpje liet heel Nederland op zijn kop staan. De coffeeshop waar het hoofd neergelegd was, is bekend bij de politie. Toch is het installeren van de beveiligingscamera niet goed gegaan. Dit komt doordat zelfs ‘zogenoemde’ specialisten weten bij het installeren van een beveiligingscamera niet wat ze aan het doen zijn. Een grote fout is hierbij het digitaal inzoomen. Doordat de beveiligingscamera’s verouderd zijn, wordt het uitzoomen door de lage resolutie heel onduidelijk. Dit is ook het geval bij een beveiligingscamera bij Gamma of een andere bouwmarkt. Doordat de beveiligingscamera verouderd is, presteert hij het best bij stilstaande beelden en perfect licht. Dit is overdag geen probleem, maar wordt ’s nachts wat lastiger. De meeste inbrekers opereren ’s nachts en willen zo snel mogelijk weg. U loopt met een beveiligingscamera bij Gamma of een verouderde camera dus achter de feiten aan.

Bandit kan u adviseren bij de aanschaf van een beveiligingscamera voor uw specifieke wensen. Wilt u toch een beveiligingscamera bij Gamma kopen? Lees dan waar u op moet letten bij het installeren van de beveiligingscamera.