Beveiligingscamera in lamp: verborgen beveiligingscamera

Verborgen beveiligingscamera’s worden steeds populairder. Op deze manier zijn al veel stelende werknemers op heterdaad betrapt en het creëert een extra gevoel van veiligheid. Een voorbeeld van een populaire verborgen camera is de beveiligingscamera in lamp. In deze blog lees je er alles over.

Een bedrijf of woning kan niet zonder lampen. Een lamp draagt bij aan de werksfeer en zorgt ervoor dat het niet te donker is om het werk te kunnen uitvoeren. Dit maakt een lamp dan ook gelijk een perfecte verstop plek voor een verborgen beveiligingscamera. Juist omdat een lamp zo’n vast onderdeel van het interieur is, zal niemand vermoeden wat er in de lamp verstopt zit.

Beveiligingscamera in lamp: het voordeel

Als ondernemer kan u niet 24/7 in uw kantoorpand zijn. Het zal daarom voorkomen dat medewerkers in uw afwezigheid bij kostbare spullen kunnen komen. Hoewel u natuurlijk al het vertrouwen in uw werknemers heeft, kan het voorkomen dat een van uw medewerkers zich niet kan beheersen. Verdenkt u een van uw werknemers? Dan heeft u alle redenen om een beveiligingscamera in lamp te verstoppen. Dit is echter wel aan een aantal eisen en voorwaarden verbonden. Welke dat zijn leest u hier. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat het geen permanente oplossing mag zijn. Daarbij moet u het op een gegeven moment aan uw werknemers vertellen. Het is namelijk verboden om ze zonder dat ze het weten (en zonder dat er een gegronde reden voor is) constant in de gaten te houden.

Wij raden aan om de beveiligingscamera in een lamp boven bijvoorbeeld de kassa te verstoppen. Zo is er een goed beeld op de kassa en kunt u precies zien wie van uw personeel grijpgrage vingers heeft.

Beveiligingscamera in lamp: ons aanbod

Ziet u het niet zitten om zelf een verborgen camera in een van uw lampen te verstoppen? Dan heeft u geluk. Wij hebben namelijk een mooie lamp in ons assortiment zitten. Hier zit de bewakingscamera al in, waardoor u dat niet zelf hoeft te doen. Doordat de lamp erg stijlvol is, zal hij opgaan in het interieur van uw pand en niet extra opvallen. Bent u benieuwd naar de lamp? U kunt hem hier vinden.